Slappna av

 

Många i dag är stressade och har därav svårt för att slappna av. Vi tänkte då ge lite tips på vad man kan göra för att slappna av. Du kan....

 

  • .... Lyssna på en ljudbok. Finns att köpa i de flesta bokhandlar eller så kan man låna dem på biblioteket. man kan även köpa böcker från tillexempel CDON. För dem personer som har dyslexi eller andra läs och skriv svårigheter så kan man anmäla sig till TPB (talboks- och punktskriftsbiblioteket) för mer information så kan ni kontakta biblioteket.
  • .... Lägga sig på golvet och lyssna på musik, just för att komma bort från tankar som gör människan stressad.
  • .... Köpa eller hyra en bok där personer har pratat in för att hjälpa till att känna sig avslappnad. Dessa böcker finns säkert med att hitta på bibliotek eller i olika bokhandlar eller på nätet.
  • .... Yoga, man lär sig att slappna av samtidigt som man lär sig att ta vara på stunden. Finns kurser som man kan gå, och böcker att köpa.
  • .... Massage, man slappnar av och får muskel knutarna uppreda och man slappnar av. Man kan antingen gå till en riktig massör eller köra själv hemma men om ni gör det hemma på varandra, var då försiktiga med att massera nära ryggraden och massera run muskel knutorna, om man inte är utbildad till massör kan man göra det hela värre.
  • .... Många tränar för att släppa många jobbigare tankar. Man måste inte sticka iväg på gym, man kan bara ta en springrunda i skogen eller i stan. Man kan även aktivera sig på någon av av alla dessa kurser som finns.
  • ..... Om man har möjligheten till ett badkar kan man fylla det med varmt vatten och låta tända ljus lyssna upp rummet.
  • .... Mysa ner sig i sängen eller soffan med antingen med eller utan en stor skål popcorn, godis, chips eller varför inte dipp ??
Om ni har några tips på hur man kan slappna av eller komma på andra tankar får ni gärna komentera! Ha det så bra och glöm inte att slappna av minst 2-3 gånger per vecka!

-A



Kommentarer
Ida

bra blogg =)

2011-10-30 @ 18:57:19
URL: http://thoursie.blogg.se/
Bea

Vilken fin blogg du har :)

2011-10-30 @ 20:08:09
URL: http://svettlukt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0